Results 1 to 6 of 6

Thread: Online Purchase for Mol Points

  1. #1
    Recruit Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    Online Purchase for Mol Points

    Minta bantuan..saya telah 'top up' mol points dalam e-wallet melalui maybank2u.com,tapi tiada sebarang point yg masuk..mcm mana tu ye?

  2. #2
    Brigadier General Array Mr.GinTama_XIV's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    GOS
    Posts
    3,107
    Cuba minta bantuan dekat MOL point. Sebab ni masalah MOL point bukan Garena.
    Btw, macam mana ko buat username macam tu?
    _.Mr.Gintama_XIV._



    _. Modder (H) - Gamer (SH) - Forumer (H)._







  3. #3
    Recruit Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Mr.GinTama_XIV
    Cuba minta bantuan dekat MOL point. Sebab ni masalah MOL point bukan Garena.
    Btw, macam mana ko buat username macam tu?
    macam mana nak minta bantuan MOL point tu ye?kat mana leh tanya atau report?..terima kasih..^ ^'

  4. #4
    Brigadier General Array Mr.GinTama_XIV's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    GOS
    Posts
    3,107
    Quote Originally Posted by [dk]crows
    macam mana nak minta bantuan MOL point tu ye?kat mana leh tanya atau report?..terima kasih..^ ^'
    Entah, biasanya jarang orang report masalah MOL Point kat forum ni.
    Tapi cuba Log in MOL Point, pastu pergi ke link ni

    https://www.mol.com/v5/en/molmember/...erservice.aspx
    _.Mr.Gintama_XIV._



    _. Modder (H) - Gamer (SH) - Forumer (H)._







  5. #5
    Recruit Array
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    to Mr.GinTama_XIV : terima kasih byk2 atas bantuan anda.masalah sy dah selesai lepas wat report kat mol.com..bantuan anda amat dihargai..terima kasih ye..

    "Originally Posted by Mr.GinTama_XIV"
    Btw, macam mana ko buat username macam tu? - sy wat guna keyboard..

  6. #6
    GameMaster Array GM_Sayo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,042
    Quote Originally Posted by [dk]crows
    to Mr.GinTama_XIV : terima kasih byk2 atas bantuan anda.masalah sy dah selesai lepas wat report kat mol.com..bantuan anda amat dihargai..terima kasih ye..

    "Originally Posted by Mr.GinTama_XIV"
    Btw, macam mana ko buat username macam tu? - sy wat guna keyboard..
    Thanks Mr.GinTama_XIV for the assist...=)

    Thread Closed


    Beware for scammers and imposters....

    Remember, the real GMs will never ever ask your password or give BP, weapons, GS to community....

    Feel free to share with me about anything here at my Facebook Page....=)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •