Page 1 of 4 1 2 3 ... Last
Results 1 to 10 of 31

Thread: Banyak ORG Spam!

  1. #1
    Recruit Array
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1

    Talking Banyak ORG Spam!

    Kalau GM ade Buat Event.. Mesti Ade Org Spam.GM buat taktau je..

    Sekian Terima kasih

    XD

  2. #2
    GameMaster Array GM_Sayo's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,042
    Quote Originally Posted by CloudRain2
    Kalau GM ade Buat Event.. Mesti Ade Org Spam.GM buat taktau je..

    Sekian Terima kasih

    XD
    Nak GM buat apa lagi? Dah tegur, buat gak, nak suh GM Ban ke? Kang marah plak....

    Sian GM, buat tu salah, buat ni salah, tak buat pun salah....=.="


    Beware for scammers and imposters....

    Remember, the real GMs will never ever ask your password or give BP, weapons, GS to community....

    Feel free to share with me about anything here at my Facebook Page....=)

  3. #3
    GameMaster Array GM_Fallen's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    JB, KL
    Posts
    1,684
    Hi ,

    The reason why GM's wont reply personal message from players because there are too many PM from other players on the same time .

    Normally the previous pm will be replaced by the new pm from players , no way for us to fast reply too .

    Those players who spamming on lobby channel may cause the others cant focus on the event room count down and miss the chance to join event .


    MY ROOM MY RULES !

    GM Fallen Official Fan Page

  4. #4
    Major Array nobgiler's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Rosmah Hair
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by GM_Fallen
    Hi ,

    The reason why GM's wont reply personal message from players because there are too many PM from other players on the same time .

    Normally the previous pm will be replaced by the new pm from players , no way for us to fast reply too .

    Those players who spamming on lobby channel may cause the others cant focus on the event room count down and miss the chance to join event .
    GM_Fallen ni faham ke ape yg kite ckp -.- die bagi penjelasan yg terperinci dari GM-Sayo ! ni ke kerje GM-Fallen ni ? or kalo GM-Sayo komen die pon kene komen ? tdi aq junpe GM jgk tp die pakai caracter lain ! die ckp die tu GM_Fallen

  5. #5
    Major Array nobgiler's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Rosmah Hair
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by GM_Sayo
    Nak GM buat apa lagi? Dah tegur, buat gak, nak suh GM Ban ke? Kang marah plak....

    Sian GM, buat tu salah, buat ni salah, tak buat pun salah....=.="
    GM saya penah kene ban sbb ubah skin weapon ! saya marah sgt ! sbb kene download lain ! jadi GM kene mintak maaf sbb ban tu kejam gile !

  6. #6
    Quote Originally Posted by nobgiler
    GM_Fallen ni faham ke ape yg kite ckp -.- die bagi penjelasan yg terperinci dari GM-Sayo ! ni ke kerje GM-Fallen ni ? or kalo GM-Sayo komen die pon kene komen ? tdi aq junpe GM jgk tp die pakai caracter lain ! die ckp die tu GM_Fallen
    Dia kan GM Malaysia..msti la dia paham..tak pon dia guna google translate..
    Name: m9n9 Character Type: Vanessa
    EXP: 7,154,295/7,354,001 (39.48303%)

    BP: 208,192
    Total Kills 243,092
    Total Deaths 113,865
    Kill Rate 68.10%
    Total Games Played 10,914
    SD Played 5,521
    TFM Played 470
    BD Played 40 Accuracy 26.36%
    Total Playtime 2086h 0m

  7. #7
    Quote Originally Posted by nobgiler
    GM saya penah kene ban sbb ubah skin weapon ! saya marah sgt ! sbb kene download lain ! jadi GM kene mintak maaf sbb ban tu kejam gile !
    Kalau kau bagi kawan kau pinjam moto,pastu kawan ko tukar enjin pastu buat lumba haram..marah tak?sama je konsep.
    Name: m9n9 Character Type: Vanessa
    EXP: 7,154,295/7,354,001 (39.48303%)

    BP: 208,192
    Total Kills 243,092
    Total Deaths 113,865
    Kill Rate 68.10%
    Total Games Played 10,914
    SD Played 5,521
    TFM Played 470
    BD Played 40 Accuracy 26.36%
    Total Playtime 2086h 0m

  8. #8
    First Lieutenant Array tupaizr's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Johor Bahru,Johor
    Posts
    519
    Kalau change movement kena ban x?
    Killing Is My Business... And Business Is Good!


  9. #9
    Major Array nobgiler's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Rosmah Hair
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by lade_pedas
    Kalau kau bagi kawan kau pinjam moto,pastu kawan ko tukar enjin pastu buat lumba haram..marah tak?sama je konsep.
    bkn tu sbb die ! andaikan aq pinjam pencil lepas tu aq sharp pencil tu ! lepas tu die marah sbb aq sharp pencil tu ! sampai die call polis ! x kejam ke ?

  10. #10
    Brigadier General Array Mr.GinTama_XIV's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    GOS
    Posts
    3,107
    Quote Originally Posted by nobgiler
    bkn tu sbb die ! andaikan aq pinjam pencil lepas tu aq sharp pencil tu ! lepas tu die marah sbb aq sharp pencil tu ! sampai die call polis ! x kejam ke ?
    Ada dua pilihan.
    1. GM ban kau.
    2. Developer saman kau.

    btw, GM_Fallen tu memang GM Malaysia.
    _.Mr.Gintama_XIV._



    _. Modder (H) - Gamer (SH) - Forumer (H)._







Page 1 of 4 1 2 3 ... Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •