Page 1 of 2 1 2 Last
Results 1 to 10 of 16

Thread: WTF my blackshot launcher error why???

  1. #1
    Recruit Array
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5

    WTF my blackshot launcher error why???

    Hello pple who r viewing this thank u for viewing this. Do any of u know what's happening, at first it was a 111 and then a launcher error so pls give out any information if u have one

  2. #2
    Corporal Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    59
    same problem here, "Launcher Error" tried dloading latest client but failed...
    a.k.a. puritania

  3. #3
    Master Sergeant Array GM_MonsterAlpha's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    230
    Have you tried manual patch for update?
    http://blackshot.garena.com/downloads/manual-patch

  4. #4
    Corporal Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    59
    tried that feb 25 manual patch, i figured out the problem, when i turned off deepfreeze, the game worked... please fix the problem coz many cafes are using dfreeze...
    a.k.a. puritania

  5. #5
    Recruit Array
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    the last time i played blackshot the person's blood was white colour

  6. #6
    Recruit Array
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2

    HOW to unzip the manual patch into blackshot wtf im no expert someone teach me pls!!!

    how to unzip the manual patch into the blackshot folder using winrar wtf i don't know how teach me someone!!!!

  7. #7
    Private First Class Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    36
    From winrar select the whole thing by pressing "Ctrl+a" then drag it to your blackshot folder C:\blackshot\blackshot. Then just move and replace the files.
    --------------------------------------------------------------
    http://sig.teamone.sg/?k=8ovfd9

    --------------------------------------------------------------

  8. #8
    Recruit Array
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    I'm also facing the same problem here, I tried update the manual patch but the problem still occur. Any one able to help us? SOS

  9. #9
    Recruit Array
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    when i click start Blackshot, the nProtect comes out,then the black screen comes out(which is normal) then after awhile, the whole thing close.The blackshot did not even load until the character selection , this problem has been happening for a week or so already ,im so frustrated !!!!!!,COS the whole week i have been uninstalling and reinstalling the blackshot, but the blackshot still can't work. CAN someone help PLEASE????
    Last edited by darrentan99; 10-23-2011 at 05:28 PM.

  10. #10
    Private Array
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    12
    Hey please help?!

Page 1 of 2 1 2 Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •