Results 1 to 10 of 10

Thread: How can I use full screen?

  1. #1
    Private Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    15

    How can I use full screen?

    Dear BS Tech, when i started play BS, it was running fullscreen with my LCD display (wide screen). Once i accidently click the default button, now it only using middle center srceen view. How can i change it back to wide screen? By the way, it only happen when game started (playing BS). This wont happen in room and lobby. I had try all my keyboard keys and try to find in setting but unfortunately fail to change it back to wide screen view. Please help.
    a.k.a. AllBl@nk

  2. #2
    what do you mean by "accidently click the default button" ?

    where did you click it?
    Favorite Quote :

    The wise man learn from the death of other

  3. #3
    Colonel Array siongjin09's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    2,643
    What exactly did you click ? As in where.

    Regards,
    HeavenRemix - NumberEight a.k.a StarDou.cheRT
    천국리믹스 - 번호여덟

    아무 소용이 말하는 없습니다. 그것을 증명 해봐.


    My partner, BorED_L; abandoned me for Chloe_Xoxo !

  4. #4
    Staff Sergeant Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    120
    aahh i think its the resolution he is talking about

  5. #5
    Colonel Array
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,584
    go to option and change the resolution to your native resolution?
    a.k.a. Layfon

    IGN:AngelClare (keep at vault already)
    Clan:ClanOrz (ghost member)

    IGN:wormy103444 (MIA)
    Clan:SailorMoon

    Status: At United Kingdom for my studies , so i can't play blackshot =( ..haha


  6. #6
    Colonel Array siongjin09's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    2,643
    If can't open your Blackshot folder. Then Blackshot>System. Then search a file called GameOption_SG. Inside you can change the resolution. TQ.

    Regards,
    HeavenRemix - NumberEight a.k.a StarDou.cheRT
    천국리믹스 - 번호여덟

    아무 소용이 말하는 없습니다. 그것을 증명 해봐.


    My partner, BorED_L; abandoned me for Chloe_Xoxo !

  7. #7
    Colonel Array
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,587
    Go to settings when you are at lobby/room and try out the resolutions there.

  8. #8
    Colonel Array siongjin09's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    2,643
    Quote Originally Posted by linkingal
    Go to settings when you are at lobby/room and try out the resolutions there.
    If all fails. Then Blackshot>System. Then search a file called GameOption_SG. Inside you can change the resolution. TQ.
    HeavenRemix - NumberEight a.k.a StarDou.cheRT
    천국리믹스 - 번호여덟

    아무 소용이 말하는 없습니다. 그것을 증명 해봐.


    My partner, BorED_L; abandoned me for Chloe_Xoxo !

  9. #9
    Private Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    15
    Dear all BS techs, thank you for the solution. Finally it run full screen. I thought the graphic setting inside game is same as outsite game setting. Yes, there is a resolution setting outsite game setting. After I change it, all going back to full screen.
    Sorry for my late reply because reasonly testing other online multiple players game, but still i will play BS dont you worry.
    So many online shooting game i had played, can't said your is the best but still i ejoy your BS. Hope someday you can solve hacking problem and gun bug problem. Internet connection is the secong problem, but most online game having the same problem right?

    CARRY ON YOUR GOOD JOB!!
    (cs, wofltean, BS, DOA, and so on player)
    >_^
    a.k.a. AllBl@nk

  10. #10
    Brigadier General Array ExperimentalBeX's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4,495
    Hi Bl@nkie, thank you very much for reporting back in the forum. The problems you have stated such as Hacking and Lag are constantly being rectified. However, it is not a problem which can be solved once and for all. The Staffs of Garena and the Developers are doing their best to meet the demands of our players.

    *Issue solved, Thread closed.
    Please do not PM me for Tech problems.
    Post them in the Technical Support Section of the forum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •